Kom je ook even gluren?

Op zondag 30 juni wordt een veelkleurig programma gepresenteerd onder de noemer Gluren bij de Buren, een jaarlijks terugkerend cultureel evenement in Nederland dat de tuin van bewoners als decor gebruikt voor optredens van artiesten. Tijdens het evenement treedt lokaal talent op, letterlijk op het gras van de buren. En ook Theater Het Badhuis doet mee!

Hans Hamers, zanger-liedschrijver, treed bij ons op. Hans speelt eigen werk: Nederlandstalig luisterlied, met teksten gebaseerd op ervaringen tijdens reizen, maar die ook situaties uit het leven van alledag kunnen beschrijven. Van bluesy tot pop-ballads, soms ingetogen, soms expressief, maar steeds met een eigen stijl.

Datum: Zondag 30 juni 2024
Starttijden:
13:45 / 15:15 / 16:45
Locatie: Daalseweg 626, 6523 CG Nijmegen

Zien we je daar?

Blijf op de hoogte