Een uniek hoorspelavontuur dat sprookjes tot leven wekt.

Door De Horde.

Help jij ons mee een uniek luistersprookje te maken? We zijn op zoek naar zes enthousiaste voorlezers (9+) om samen met professionele theatermakers een live hoorspel op te nemen op zondag 26 mei. Vooraf krijg je de tekst en je rol, zodat je het script vast goed kunt lezen. Op 26 mei beginnen we vanaf 12.15u met kennismaken, oefenen en een generale repetitie. Om 15.00u start de opname, en als je dat leuk vindt, mogen je familie of andere fans daarbij zijn (als ze hun mond maar kunnen houden tijdens de opnames :)). Als de opnames helemaal klaar zijn, ben jij natuurlijk de eerste die ze digitaal toegestuurd krijgt om terug te luisteren!

Inschrijven

Zin om mee te doen? Als je Nederlands kunt lezen, 9 jaar of ouder bent, het leuk vindt om voor te lezen en het podium durft te betreden, dan is dit jouw moment om te schitteren. Deelname kost 15 euro. Er is plek voor maximaal zes deelnemers, dus meld je vandaag nog aan!

Schrijf je in!

📍 Theater Het Badhuis
📆 26 mei 2024
👤 9+
💙 Dol op voorlezen!
⚡Max. 6 deelnemers
🎟️ € 15

JA, IK DOE MEE!

Blijf op de hoogte