Een visueel reisverslag over je thuis voelen.

Jens leeft al haar hele leven in een tent, maar op reis ging ze nooit. Als op een dag haar tent begint te krimpen, is ze genoodzaakt een lange tocht af te leggen naar de oudste en enige tentenmaker die haar kan helpen. Onderweg ontmoet ze wonderlijke mensen, die er stuk voor stuk hun eigen woongewoontes op nahouden. Terwijl ze alles op alles zet om haar kleine katoenen huis te redden, wordt haar idee van thuis steeds groter. Durf jij met Jens op reis?  

Tent is een avontuurlijk reisverslag over je thuis voelen en oude zekerheden loslaten, waarin (poppen)spel, objecttheater, maquettes, muziek en camera’s samenkomen. Vanaf 22 december te zien in Theater Het Badhuis in Nijmegen en t/m maart 2025 in verschillende theaters in het land.  

Kaartjes binnenkort beschikbaar!

Tent is gecreëerd door Eva Gouda, onder regie van Ramses Graus. De cast bestaat uit Lisa Groothof, Maurits van den Berg en Fieke Westland (ArtEZ). Dramaturgie is verzorgd in samenwerking met De Nieuwe Oost. Lichtontwerp is van de hand van Bogi Bakker, en technische aspecten zijn ondersteund door Bram van der Snel. 

Blijf op de hoogte