Een tragisch-humoristische beeldende voorstelling over het zoeken naar je identiteit.

Een normale wasserette op een doorsnee dag, gerund door een zonderlinge eigenaar en vijf klanten met een zak vol was. En hoe ze door een toevalligheid elkaars geheimen, rare trekjes en diepste verlangens leren kennen. 

Kreukvrij is een tragisch-humoristische beeldende voorstelling met muziek, dans, fysiek spel en veel omkledingen. Een voorstelling over het zoeken naar je identiteit en hoeveel je jezelf daarvoor, letterlijk en figuurlijk, moet blootgeven. 

Fotografie: Christein van Hoffen

De deuren van Theater Het Badhuis openen om  15.30 uur. Voordat de voorstelling begint, wordt de vuile was buiten gehangen met een installatie. Ontdek bijzondere verhalen en nuttig een drankje in onze foyer.

Koop nu kaartjes!

📍 Theater Het Badhuis
📆 Zondag 29 september
🕛 16.00 (inloop vanaf 15.30)
🎫 € 12,50

TICKETS

Kun je niet op 29 september? Kreukvrij speelt op vrijdag 4 oktober ook nog in Het Theaterschip in Deventer! Check hier meer info.

Kreukvrij is een productie van Theatergroep De Horde en De Werf. Uitvoerend makers zijn Jiska Mensink, Nigel Appelboom, Rachel Rijsdijk en Lous van Noordwijk, met gastspeler Olaf Malmberg. Creatief producent is Nova Lubbelinkhof en de regie is in handen van Ramses Graus.

Blijf op de hoogte