In december 2023 ging De Horde van start met de voorstelling Biografie van een vlieg: een theaterbewerking van het gelijknamige boekje van Jaap Robben. Biografie van een vlieg beschrijft het leven van een vlieg, de 23 dagen van geboorte tot dood, en zijn vriendschap met een buizerd. Een prachtige tekst waarbij de boodschap van De Horde tot uiting komt: ‘Wees jezelf, ontdek een ander’.

Fotografie: Edwin Smits

Deze voorstelling is een samenwerking van actrice en theatermaker Rosita Segers, lichtontwerper Bogi Bakker, Esmee Baerts (muzieksamenstelling), Bram van der Snel (techniek) en eindregisseur en artistiek leider Ramses Graus.

Trailer Biografie van een vlieg (2023)

Reacties van bezoekers

"Verstild, en kwetsbaar, maar daardoor ook zó betekenisvol!" "'Poepvoetjes' dát ga ik onthouden!" "Staat als een huis, doortimmerd en creatief" "Voortaan als ik een vlieg doodsla, hoor ik Rosita's stem!"

Mede mogelijk gemaakt door:

Blijf op de hoogte